Galerija pakla i raja Kviz Galerija pakla i raja Prijatelji Sajta Horoskop Horoskop
 
Subscribe

 

 

 

Dnevni Horoskop on Facebook

Limundo.com >> Baner 120x60 pretraga
 


Vodolija (21. januar - 19. februar)  godišnji horoskop za 2010.
Horoskopski znak VODOLIJA


ZVEZDANI mozaik tokom 2010. godine, odslikava u Vašem sazvežđu i najavljuje veliki uspon i donosi obilje sjajnih događaja i različita iskušenja ili izazove, kao put do uspeha i lične afirmacije. Nalazićete se u poziciji da donosite nove i ozbiljne odluke o svojoj budućnosti. Prolazite kroz novu fazu duhovnog sazrevanja, bez obzira na Vaš status ili godine proširićete svoje životno iskustvo. Prijatelji će Vam davati značajnu podršku u različitim oblastima i njihova pomoć je veoma dragocena. Predstoji Vam itna podrška okoline i pozitivne promene kroz bolje uslove izražavanja, osetićete često »dodir sreće« i to je posebna privilegijab koja će Vas pratiti u narednom periodu. Mnoge okolnosti su na Vašoj strani i važno je da imate svest o tome, da sve postaje moguće kada uz lično zalaganje postoji i sudbinska naklonost koja Vas prati. Uživajte u svemu što će uvaćati Vaš unutrašnji sjaj i sreću, koju ćete na najlepši način podeliti sa onima koje volite i preneti na svoju okolinu.

Ljubav: Može se desiti da partner neće imati dovoljno razumevanja za vas i vaše planove, pa možete promeniti stav prema njemu. Uticaj planete Mars koja će u prvih nekoliko meseci 2010 godine boraviti u znaku Lava, odraziće se na vas i vaše poglede na ljubav dosta negativno. U partneru možete videti suparnika a ne životnog saputnika. Njegova navalentnost i tvrdoglavost može vas prilično iritirati. Pokušajte da otkrijete dobru stranu Marsa i partneru stavite do znanja da vam je na prvom mestu. Ukoliko niste u vezi ili braku, od 18 januara kada Venera ulazi u vaš znak bujica emocija koja će proraditi u vama, nateraće vas da otvorite srce osobi koja već duže vreme zaokuplja vašu pažnju. Početkom februara vaš iskren pristup i otvorenost prema osobi koju smatrate odličnim potencijalnim partnerom imaće najviše efekta. Stvari će krenuti pozitivnim tokom, možete očekivati ulazak u vezu. Mart će biti pomalo napet, nećete moći u potpunosti da se opustite pored partnera. Prosto ćete osećati energiju koja izbija iz njega i nedozvoljava vam da opušteno o svemu razgovarate. U drugoj polovini maja situacija će doživeti kulminaciju i osetićete ljubomoru i doživeti blago razočarenje. Stavićete partnerovo poverenje na probu želeći da se uverite koliko je iskren u svojim namerama. Sredinom juna strasti se stišavaju a vi ulazite u povoljan period. Ukoliko ste planirali da zajedno sa partnerom odete negde na letovanje, druga polovina juna je idealan period za to. Sve Vodolije koje dočekaju jesen slobodne, početkom septembra mogu očekivati povoljne okolnosti i ulazak u vezu. Kraj oktobra i početak novembra mogu biti malo naporni, bićete rastrzani između posla i partnera. Neulazite u rasprave i sačekajte bolji period, jer će on uskoro doći, već početkom decembra.

Sex:
Tokom 2010 godine bićete veoma zavodljivi i privlačićete pažnju suprotnog pola. Ali pored vas se retko ko može dugo zadžati ukoliko nije pravi majstor u erotskim igrama. Ove godine bićete veoma zahtevni i uživaćete u svim vrstama erotskih poza koje nisu uobičajena svakodnevica. Pažnju nećete mnogo obraćati na detalje kao što su gde će se seksualni čin odigrati, da li na krevetu ili na podu. Biće ovo uspešna godina kada su ljubavne pikanterije u pitanju. Uživajte.

Posao i finansije: Planovi koje ste počeli da sprovodite u delo još prošle godine konačno će početi da se isplaćuju. Napredak na polju karijere i posla je izvestan. Već početkom godine, tačnije u januaru prvi pozitivni pomaci biće jasno vidljivi. Vaše usmerenje i neopisiva želja da dođete do veće količine novca biće odličan stimulans i dobar motiv da neke poslovne aktivnosti odradite u pravom trenutku. Februar će takođe biti veoma povoljan i sve što započnete u ovom periodu može kasnije imati veoma dobru finansijsku potporu. Ova godina biće odlična za započinjanje poslova koji se tiču telekomunikacija, interneta, saobraćaja, tehničke robe. Sve što spada u domen nabrojanih poslova može biti veoma isplativa varijanta za vas. U martu ćete više putovati i posvetiti se nekim poslovnim planovima koji kasnije mogu imati pozitivan ishod. U aprilu ćete biti prezauzeti obavezama i gledaćete da se odmorite malo od posla. Tokom letnjih meseci očekuje vas stagnacija, ali neke od ideja koje se budu javile u tom periodu, mogu lako biti ostvarene tokom septembra ili početkom oktobra kao dobar poslovni poduhvat. Prva polovina novembra može biti malo problematična, neke zamisli neće biti sprovede u delo baš kako ste planirali. Decembar je dosta dobar, ali u tom periodu neulažite novčana sredstva u posao.
Januar ćebiti period dobrog i stabilnog finansijskog stanja, februar takođe. Između 8 i 15 februara očekujte veći novčani dobitak. Mart i april su manje povoljni, dok bi u maju trebali više pažnje da obratite na troškove. Ukoliko vam prihodi budu kasnili izbegavajte pozajmice. Tokom letnjih meseci, ukoliko izuzmemo kraj juna, situacija se neće bitnije menjati. Biće to period slabog finansijskog stanja i besparice. Od jeseni situacija se menja. Već u septembru stiže većakoličina novca koja će vaše materijalno stanje održavati u većem plusu sve do kraja godine. Sve u svemu 2010 godina će biti uspešna kada su finansije u pitanju.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje tokom 2010 godine neće biti baš sjajno. Bolovi u nogama, problemi sa krvnim pritiskom, kao i bolovi u donjem delu leđa biće samo od nekih problema koji se mogu periodično javljati tokom 2010 godine. Posvetite više vremena svom organizmu i obavezno se bavite sportom ili rekreacijom. Krajnje je vreme da se disciplinujete i počnete da ulažete u sebe. Prva polovina janurara nije povoljan period za skijanje ili aktivnosti koje zahtevaju boravak napolju na hladnom vazduhu. U tom periodu bićete skloni prehladama, a i povreda nogu nije isključena. Sledeći nepovoljan mesec je april, kada ne biste trebali da opterećujete nervni sistem raznim svakodnevnim sitnicama. U tom periodu proverite krvni pritisak. U julu problemi se mogu javiti sa leđima. Više spavajte i izbegavajte mekane površine za ležanje ili spavanje.

Porodica:
Situacija u porodičnom krugu se smiruje. Mnogi nesporazumi i nesuglasice koji su postojali u prethodnom periodu, već početkom godine odlaze u prošlost. Odnosi sa članovima porodice biće na boljem nivou, a komunikacija vrlo dobra. Ukoliko imate decu bićete zadovoljni njihovim zalaganjem i trudom. Ukoliko još uvek niste zasnovali porodicu, ova godina je idealna za to. Prinova bi u ovom periodu mogla da vam pruži dodatnu energiju da istrajete u svojim namerama i ispunite zacrtane ciljeve. U aprilu su mogući manji sukobi sa ukućanima. Izbegavajte rasprave. Takođe na proleće očekuje vas sređivanje i renoviranje doma u kome živite. Posao obavite kvalitetno, da bi u ostatku godine mogli da uživate u idiličnoj atmosfei porodičnog doma.

Sugestija: Sreća je kada postoji široki izbor mogućnosti ili prilika da se ostvarite u ličnom i zajedničkom životu. Planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost i strpljenje, da pravilno balansirajte između onoga sto je moguće ili nemoguće. Pozitivan uticaj Jupitera osetićete kroz ličnu i ljubavnu sreću, najlepša životna zadovoljstva, ostvarene investicije, materijalne, imovinske ili vrednosne aspekte. Sačuvajte veru u sebe, ali i u sve one koji su Vam dragi. Sve je zajedničko i uvek predstavlja odraz zajedničke sreće.

Saveti: Budite popustljiviji prema partneru. Neulazite u rasprave. Posvetite više vremena svom organizmu. Potreban vam je jači imunitet i bolja fizička kondicija. Budite strpljivi pri sprovođenju poslovnih planova. Pitanje je samo vremena kada ćete ih ostvariti.

 

Pogledajte kako se slažete sa ostalim znacima zodijaka

BIK RAK VAGA ŠKORPIJA LAV RIBE VODOLIJA OVAN BLIZANCI DEVICA JARAC STRELAC Horoskop

Pogledajte opis svih znakova zodijaka! Otkrijte koje osobine donosi Vaš znak...
 

facebook Live Bookmark MySpace Twitter

 
OVAN   |    BIK    |    BLIZANCI    |   RAK    |    LAV    |     DEVICA    |     VAGA    |    ŠKORPIJA    |    STRELAC   |    JARAC    |   VODOLIJA    |    RIBE

 

Copyright  © 2009   |   Dnevni Horoskop.in.rs   |   Sva prava zadržana.   |    Designed by Hosting-Drive   |   Uslovi korištenja   |   Korisnika Online   |   web stats posetilaca