Galerija pakla i raja Kviz Galerija pakla i raja Prijatelji Sajta Horoskop Horoskop
 
Subscribe

 

 

 

Dnevni Horoskop on Facebook

Limundo.com >> Baner 120x60 pretraga
 


Vaga (24. septembar - 23. oktobar)  godišnji horoskop za 2010.
Horoskopski znak Vaga


2010. dolazi sa odličnim najavama za vaš socijalni život u odnosima sa drugima. Osećate povećanu potrebu za slobodom uz istovremenu potrebu da ojačate ili uspostavite nove veze. Imate mogućnosti da kombinujete jedno i drugo ali morate biti vešti u dogovorima i pregovorima. Imaćete potrebu da se dokažete više nego inače.

Posao i finansije: Ozbiljnost i disciplinovanost koju ste uneli u posao su posledica boravka planete Saturn u vašem znaku. To su osobine koje pored upornosti imaju najviše uticaja na uspeh u karijeri. Pozitivne promene možete očekivati, ali zalaganje, trud i rad koji budete upotrebili da bi ostvarili ciljeve, koštaće vas mnogo. Poslovni partneri ili radni kolegijum u 2010 će biti manje ljubazni prema vama. Imaćete osećaj da vas izbegavaju ili nešto rade iza leđa. Na leđima ćete nositi više tereta, biće dosta prepreka i problema koji će iziskivati iskustvo i lukavstvo, ali na kraju, ukoliko budete maksimalno uporni, isplatiće se. Početak godine biće veoma uspešan. U januaru ćete zabeležiti osetan napredak na poslu. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, građevinom ili investiranjem, ovo će biti odličan posao na duže staze i dugoročna ulaganja. Februar će biti takođe dosta dobar. Na radnom mestu može doći do pozitivnih promena koje će vama ići u prilog. Ukoliko radite u državnoj firmi, može se desiti da dobijete novog kolegu koji će na pravi način znati da vam ugodi. Tokom proleća doći će do manje stagnacije. Osetićete umor i pad energije, pa vam poslovne aktivnosti neće biti u prvom planu. Tokom letnjih meseci,naročito tokom juna i avgusta bićete u dilami da li da prihvatite ponudu za novi posao. Trebali bi dobro da razmislite pre nego što povučete bitne poteze. Šta god da uradite kajaćete se. U oktobru i novembru situacija će se stabilizovati, a vi ćete dosta opuštenije obavljati svoje svakodnevne poslovne dužnosti.
Veoma isplativ period na finansijskom planu biće druga polovina januara, kao i ceo februar 2010 godine. U tom priodu možete očekivati nekoliko novčanih dobitaka. Mart i april biće manje uspešni, dok ćete tokom maja i juna uspeti da obezbedite znatno visoke prihode. Leto nedonosi binije promene. Od početka septembra pa sve do novembra imaćete priliv novca u kontinuitetu. Između 19 i 28 oktobra očekuje vas jedan veći dobitak. Pokušajte da pravilno rasporedite novac i potrudite se da prištedite, jer će kraj godine biti manje povoljan na finansijskom planu.


Ljubav: Na ljubavnom planu u 2010 možete doživeti dosta neočekivanih zbivanja. Ukoliko niste u vezi ove godine doživećete zanimljive momente. U prvoj polovini juna, plante Jupiter i Uran ući će u znak Ovna, vaše prirodno 7 polje partnerstva. Vaš stav i pogledi na ljubav iz korena će biti promenjeni. Za to će se pobrinuti jedna osoba koja će ostaviti veoam jak utisak na vas. Emocije će vam ponovo proraditi posle duže vremena. Očekuju vas veoma lepi momenti i opuštajuća atmosfera sve do kraja godine. Ukoliko ste u vezi ili braku, odnosi sa partnerom funkcionisaće na sasvim drugačijem nivou. Za vas se ne bi moglo reći da ste odlučna i energična osoba, ali tokom 2010 godine doživećete razne transformacije ličnosti. Partneru ćete postavljati ultimatume i ukoliko ih neispuni bićete spremni da više nego ikad povučete bitne poteze koji u mnogome mogu uticati na dalji sled događaja u budućnosti. Početkom jula nalazićete se na prekretnici da li da okončate postojeću vezu i uđete u novu ili da partneru pružite još jednu priliku. Šta god da učinite, doći će do određenih promena, kako u vašem životu tako i u odnosu sa partnerom. Tokom avgusta i početkom septembra Venera i Mars boraviće u vašem znaku. Biće to zanimljiv period, neke želje o kojima odavno razmišljate mogu upravo tada biti ispunjene.

Sex: Želite da se dopadnete drugima, društveni ste, komunikativni, volite da izlazite, uživate u komplimentima, ali u krevetu jednostavno neznate da uživate na pravi način. Ove godine doći će do određenih promena, počeće da vas interesuju neke stvari koje vam ranije nisu privlačile pažnju. Vaš seksualni život doživeće preporod, a potencija će biti na zavidnom nivou. Osećanja i jaki seksualni nagoni probudiće u vama strasti koje će isijavati iz vas, zračićete jakom erotskom energijom i biti privlačna meta za suprotni pol. Od seksualnih fantazija tokom 2010 godine, privlačiće vas sve što je tajanstveno, misteriozno, sakriveno. Jul je mesec kada će sva vaša čula uživati.

Zdravlje: Iskoristite pozitivno dejstvo Saturna koji boravi u vašem znaku. Počnite da postite i suszdržavate se štetnih stvari po vaše zdravlje. Odricanje i žrtva su glavne karakteristike koje Saturn ceni, a kasnije i nagrađuje. Od namirnica će vam najviše smetati masna i suva hrana. Takođe ukoliko ste skloni nekima od poroka,kao što su pušenje ili alkohol, pravi je vreme da žrtvu podnesete na pravim i korisnim stvarima po vaše zdravlje. Tokom letnjih meseci mogući su manji problemi sa bubrezima. Unosite više tečnosti i izbegavajte vodu iz česme. Ukoliko budete u prilici, obavezno idite na neku od planina i odmor provedite zdravo se hraneći, udišući čist vazduh i konzumirajući izvorsku vodu.

Porodica:
U kući će situacija tokom 2010 godine biti dosta napeta. Uticaj Plutona u znaku Jarca doći će do izražaja, ukućani će biti sve zahtevniji, a vi ćete imati sve manje strpljenja za njih. Vaš partner ponašaće se prema vama arogantno i nezainteresovano u pojedinom momentima. Imaćete osećaj kao da je sve palo na vaša leđa i da malo koga interesuje stanje u kući. Ukoliko imate brata ili sestru tokom prolećnih meseci, naročito u maju, odnosi će biti zategnuti. Izbegavajte negativne misli i svađe. Duga polovina godine je znatno povoljnija, u domu će vladati harmonija a vama će prijati mir kojim kuća odiše.

Sugestija:
Položaj Jupitera i Neptuna u petom polju, uz prisustvo Urana u šestom polju, unosi dodatnu dinamiku u Vaš poslovni, ljubavni, partnerski ili lični zivot. Na Vama je da u potpunosti realizujete svoje velike planove. Moguće su najzanimljivije kombinacije i preplitanje poslovnog uspeha, ljubavne sreće i ličnog zadovoljstva na neke posebne i nezaboravne načine.

Saveti: Izbegavajte nezdravu hranu i hladna pića. Nemojte kasniti na posao i pokažite malo više odgovornosti. Bićete skloni promenama raspoloženja, nemojte iritirati ukućane svojim nepotrebnim kritikama.

 

Pogledajte kako se slažete sa ostalim znacima zodijaka

BIK RAK VAGA ŠKORPIJA LAV RIBE VODOLIJA OVAN BLIZANCI DEVICA JARAC STRELAC Horoskop

Pogledajte opis svih znakova zodijaka! Otkrijte koje osobine donosi Vaš znak...
 

facebook Live Bookmark MySpace Twitter

 
OVAN   |    BIK    |    BLIZANCI    |   RAK    |    LAV    |     DEVICA    |     VAGA    |    ŠKORPIJA    |    STRELAC   |    JARAC    |   VODOLIJA    |    RIBE

 

Copyright  © 2009   |   Dnevni Horoskop.in.rs   |   Sva prava zadržana.   |    Designed by Hosting-Drive   |   Uslovi korištenja   |   Korisnika Online   |   web stats posetilaca