Galerija pakla i raja Kviz Galerija pakla i raja Prijatelji Sajta Horoskop Horoskop
 
Subscribe

 

 

 

Dnevni Horoskop on Facebook

Limundo.com >> Baner 120x60 pretraga
 


Strelac (23. novembar - 21. decembar)  godišnji horoskop za 2010.
Horoskopski znak STRELAC


2010. i vam novo svetlo na vašem putu koje niste imali u proteklom periodu. Vreme je da ostavite, napustite i zaboravite sve što je bilo i sve što vas je sputavalo. Pokažite koliko uistinu vredite, i na poslovnom i na ljubavnom planu. Trebate se posvetiti vašem ličnom napretku za koji postoji velika šansa da se ostvari u 2010. godini.

Posao i finansije: Ukoliko se neposvetite poslu u potpunosti i nepristupite mu maksimalno odgovorno, prvo tromesečje vas može skupo koštati. Posledice loših poslovnih poteza ili pogrešnih odluka možete osećati tokom cele godine. U tom periodu izbegavajte krupnije investicije, kao i kupovinu stana, kola ili zemljišta. Od maja situacija se popravlja. Nećete više imati neprijatan osećaj da vas nešto pritiska ili vam stoji za vratom. Ukoliko ste nezaposleni pokušajte da se realizujete u nekom od poslova koji mogu biti profitabilni u 2010 godini. Svi poslovi vezani za internet, kompijutere, obrazovanje ili saobraćaj mogu biti isplativa varijanta u tom periodu. Ukoliko se bavite privatnim biznisom ili imate privatnu zanatsku radnju, nemojte pokušavati da ništa promenite u prvoj polovini godine. Drugi deo godine je dosta povoljniji, pa ukoliko vam se javi potreba da nešto promenite ili započnete neka to bude oktobar ili decembar 2010 godine.
Stanje sa novcem i ove godine biće jedan od vodećih problema. Pokušajte da ukoliko je to moguće što manje ulazite u dugove i izbegavajte podizanje kredita. Sredinom januara kao i krajem marta možete očekivati povećanje prihoda i značajne novčane dobitke. Druga polovina godine, tačnije oktobar, novembar i decembar biće takođe dosta povojan period. Tokom leta neočekujte zapaženije uspehe na polju finansija i pokušajte da prištedite novac. Ne izlažite se nepotrebnim troškovima za skupa letovanja ili ekskluzivna putovanja.

Ljubav: Vaše crte karaktera mogu se ispoljiti u dva pravca. Prvi vas može odvesti ka mirnom životu u kome ćete pronaći sigurne i poštene prijatelje, što može laskati vašoj taštini. Druga strana vašeg karaktera može biti sasvim drugačija. Možete poželeti da budete smeliji, nezavisniji i skloni rizičnim situacijama. Ulazak planete Uran u znak Ovna, inače vaše peto polje, avantura, ljubavi i zabave, uticaće na vas veoma stimulativno. Imajući u vidu da će se Uranu uskoro pridružiti i Jupiter, ljubavna sreća neće vas napuštati sve do karaja godine. Ukoliko ste u vezi uživaćete u partnerovim zagrljajima i radovaćete se svakom novom danu. Ukoliko ste slobodni, zračićete optimizmom kome retko ko može odoleti. Imaćete gomilu udvarača, a flert će većim delom godine biti normalna pojava za vas. Najpozitivnija zbivanja u godini možete očekivati u martu i tokom letnjih meseci. Periodi manjih kriza su Februar i Septembar.

Sex: Vaš ionako naprasit temperament i neobuzdanost, naročito će doći do izražaja u 2010 godini. Za vas ljubav i seks znače divljenje i zato vaš izabranik mora biti čovek jakog karaktera i jasnih namera. Ukoliko ste slobodni, upravo takvog ćete upoznati. Da se sve nezavrši na upoznavanju pobrinuće se vaši talenti za zavođenje. Prijaće vam razgovor sa partnerom pre seksa, o nekim željama i fantazijama. Budite opušteni i iskreni jer ćete u tom slučaju doživeti čaroliju. Nemojte biti začuđeni ukoliko u toku noći budete vodili ljibav i nekoliko puta. Jun je najpovoljniji mesec za sve vrste seksualnih aktivnosti.

Porodica: Na porodičnom planu godina će biti veoma prevrtljiva i promenljiva. Odnosi sa članovima porodice biće čudni,pomalo napeti, ali sa dozom respekta i poštovanja. Ukoliko ste planirali prinovu, 2010 godina je idealan period za to. U prvoj polovini godine izbegavajte započinjanje bilo kakvih zajedničkih poslova sa nekim od članova porodice ili šire familije. To ne bi bio dobar potez, a poslovi bi kasnije mogli da se zakomplikuju. Odnosi sa roditaljima neće biti na zavidnom nivou. Smetaće im vaša svojeglavost.

Zdravlje: Kroz celu bi vas godinu mogle pratiti manje poteškoće vezane uz sistem za varenje i donji deo tela, ali i povremeni problemi sa kičmom. Kao što uvek upozoravamo, za svoje zdravlje najviše možete učiniti upravo vi. Pripazite na ishranu i krećite se što više.
U drugom delu, odnosno krajem godine situacija će biti najbolja za rešavanje tegoba. U slučaju većih problema svakako posetite lekara, iako za tim verovatno neće biti nekakvih većih potreba sledeće godine.

Sugestija: Povoljni planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost i na nove ambicije, odnosno novo saznanje uz proverene principe donosi najveći uspeh. Važno je dobro objediniti poznato iskustvo u duhu novog saznanja, sačuvati mudrost kroz istraživanje i ostvarivanje. Jupiter – »planeta velike sreće«, pomaže ličnu ostvarenost, poslovni uspon i značajno napredovanje na svim životnim poljima. Sve što je dobro – može biti još bolje, ako to zaista želite.

Saveti: Više pažnje posvetite porodici i više vremena provodite kod kuće. Izbegavajte hladna pića i sve ostalo što bi moglo ozbiljnije da vam ugrozi grlo. Netrošite mnogo novca na putovanja, trebaće vam kasnije za neke bitnije stvari.
 

Pogledajte kako se slažete sa ostalim znacima zodijaka

BIK RAK VAGA ŠKORPIJA LAV RIBE VODOLIJA OVAN BLIZANCI DEVICA JARAC STRELAC Horoskop

Pogledajte opis svih znakova zodijaka! Otkrijte koje osobine donosi Vaš znak...
 

facebook Live Bookmark MySpace Twitter

 
OVAN   |    BIK    |    BLIZANCI    |   RAK    |    LAV    |     DEVICA    |     VAGA    |    ŠKORPIJA    |    STRELAC   |    JARAC    |   VODOLIJA    |    RIBE
 

Copyright  © 2009   |   Dnevni Horoskop.in.rs   |   Sva prava zadržana.   |    Designed by Hosting-Drive   |   Uslovi korištenja   |   Korisnika Online   |   web stats posetilaca