Galerija pakla i raja Kviz Galerija pakla i raja Prijatelji Sajta Horoskop Horoskop
 
Subscribe

 

 

 

Dnevni Horoskop on Facebook

Limundo.com >> Baner 120x60 pretraga
 


Škorpija (24. oktobar - 22. novembar)  godišnji horoskop za 2010.
Horoskopski znak ŠKORPIJA


Sa 2010. započinje jedan novi životni ciklus za vas. Napokon ćete moći videti sve promene. Spremni ste kako bi realizovali ono što već dugo želite. Vaša vitalnost i zdravlje poboljšava se tokom vremena. Osećaćete se jaki i puni života. Bićete u harmoniji sa svojim idealima i željama.

Posao i finansije: Željni ste promena. Monotonija koja vas obuzima već duže vreme, kao i dosadno radno okruženje prosto vas teraju da razmišljate o promeni posla ili radnog mesta. Ne poveravajte se svakome o svojim planovima, ali ih i dalje detaljno razratalasujte. Ako se bavite privatnim biznisom, medicinom ili gratalasevinom,prva tri meseca 2010 godine biće veoma povoljni po vas. Proširićete poslovnu saradnju sa nekim ljudima koji mogu imati dosta uticaja na vašu poslovnu situaciju u budućnosti. Tokom prolećnih meseci doći će do kraće stagnacije u poslu. Pad energije i gubitak volje da se neki prioritetni ciljevi završe u kratkom roku ostaviće traga na vaš posao. Potrudite se da se neopustite previše i nemojte zapostavljati posao na duži period. Ukoliko ste trenutno bez zaposlenja, tokom leta dobićete nekoliko ponuda za posao. Moguće da ni jedna od tih ponuda nebude konkretna, ali ako se odlučite da letnje mesece provedete radeći, puno bolje ćete živeti u ostaatku godine i imati bolju perspektivu za neki ozbiljniji i privlačniji posao. Jesen i zima neće doneti neke naročite promene na poslovnom planu. Ukoliko osetite potrebu da nešto treba promeniti ili započeti, onda gledajte da to bude period izmetalasu 20 oktobra i 14 novembra.
Očekuje vas dosta uspešna godina. Bez obzira na poslovne aktivnosti, priliv novca će u 2010 biti konstantan. Novac će stuzati sa više strana, a ukoliko vam neko duguje novac duže vreme, sigurno će vam biti vraćen najkasnije do kraja godine. Pokušajte da novac pravilno rasporedite ili uložite u nešto isplativo. Izbegavajte kredite u prvoj polovini godine. Najpovoljniji period za sve vrste materijalnih prihoda su februar i Oktobar 2010 godine. U oktobru će biti zaista velikih dobitaka.

Ljubav:
Već u prvom delu godine očekuju vas velika uzbuđenja. Slobodni će Škorpioni upoznati vrlo zanimljivu osobu (sa vazdušnim horoskopskim znakom ili podznakom) koja će ih osvojiti originalnošću i šarmom. Škorpioni u stalnim vezama doživeće drugu vrstu uzbuđenja: verovatno će zbog svoje ili partnerove nestrpljivosti i neprilagodljivosti između njih dvoje počesto izbijati vatrene svađe ili pak dugotrajna durenja. Prava će bura ipak pričekati do jeseni, kada će i slobodni i zauzeti Škorpioni iskusiti snažnu krizu u svojim kratkim ili dugim vezama. Tada će se iz njih probiti ona prava škorpionska priroda, i pokazaće koliko znaju biti strastveni, ali i ljubomorni i zahtevni. Kraj godine donosi smirenje i sreću. Ako malo primirite svoj temperament i naučite se ceniti tuđe mišljenje, sledeću biste Novu godinu mogli dočekati u vrlo ugodnom društvu (odnosno u ugodnoj atmosferi, ako već imate stalnog partnera)!

Sex:
Osećajni ste i strasni, posedujete izuzetan šarm i skloni ste zavotalasenju. Pravi ste majstor u krevetu. Ni ova 2010 godina neće biti izuzetak, kada su vaše virtuozne seksualne veštine u pitanju. Vaša erotičnost i seksipil nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pa ćete biti u prilici da tokom cele godine i na svakom koraku flertujete. Prija vam kada diktirate tempo u ljubavnim igrama. Bićete bestidni i partneru ćete jasno stavljati do znanja šta želite. Najpovoljniji periodi u kojima ćete doživeti najlepše momente su april i oktobar, a oni manje povoljni su Maj i septembar.

Zdravlje:
Sledeće godine ne biste trebali imati značajnijih zdravstvenih poteškoća, iako su sredinom godine mogući problemi sa sistemom za varenje, ali i sa celim donjim delom tela. Obavezno pripazite na prehrambene navike i poroke kojih se još niste ostavili, a posvetite pažnju i kretanju. Jesen i zima će vam doneti olakšanje i smirenje problema koji su se eventualno ipak pojavili tokom godine.

Porodica: Situacija na porodičnom planu biće dosta mirna. Neće biti nekih bitnijih dogajtalasa za koje bi se moglo reći da će obeležiti godinu. Imaćete potpunu podršku porodice, a razumevanje i slaganje će biti na zavidnom nivou. Ukoliko imate decu, doživećete dosta prijatnih momenata pored njih. Ukoliko ste planirali da renovirate stan ili kuću, najbolji period za to je februar i prva polovina marta.

Saveti:
Imajte više razumevanja za partneorve potrebe i neulazite u nepotrebne rasprave. Izbegavajte alkohol i obratite pažnju na zdravlje tokom letnjih meseci. Više vremena provodite sa porodicom, jer će vam prijati ambijent u mirnom porodičnom krugu. Nervni sistem će vam biti slaba tačka, izbegavajte stresne situacije.

Sugestija:
Učinite sve što je potrebno, da spojite lično zadovoljstvo sa nekim praktičnim aspektima koji će Vam doneti veliku radost i značajniji uspeh. Jupiter – planeta »velike sreće«, boravi u Vašem četvrtom polju i donosi pozitivne rezultate u oblasti stvaralaštva, različitih udruživana, zajednice i ljubavi od marta, maja i avgusta meseca. Čuda su moguća, važno je da sačuvate sve vrednosti koje imate, veru i samopouzdanje.
 

Pogledajte kako se slažete sa ostalim znacima zodijaka

BIK RAK VAGA ŠKORPIJA LAV RIBE VODOLIJA OVAN BLIZANCI DEVICA JARAC STRELAC Horoskop

Pogledajte opis svih znakova zodijaka! Otkrijte koje osobine donosi Vaš znak...
 

facebook Live Bookmark MySpace Twitter

 
OVAN   |    BIK    |    BLIZANCI    |   RAK    |    LAV    |     DEVICA    |     VAGA    |    ŠKORPIJA    |    STRELAC   |    JARAC    |   VODOLIJA    |    RIBE

 

Copyright  © 2009   |   Dnevni Horoskop.in.rs   |   Sva prava zadržana.   |    Designed by Hosting-Drive   |   Uslovi korištenja   |   Korisnika Online   |   web stats posetilaca