Galerija pakla i raja Kviz Galerija pakla i raja Prijatelji Sajta Horoskop Horoskop
 
Subscribe

 

 

 

Dnevni Horoskop on Facebook

Limundo.com >> Baner 120x60 pretraga
 

s

Ribe (20. februar - 20. mart)  godišnji horoskop za 2010.
Horoskopski znak RIBE


Morate obuzdati vašu maštu i uskladiti je sa realnom situacijom kako bi mogli delovati te kako bi mogli ostvariti vaše ciljeve. Osećaćete da je vreme da dobro razmislite te da razdelite koji su to vaši lični ciljevi, samo vaši, a koji su ciljevi nametnuti od ljudi iz vaše okoline. 2010. godina donosi vam nekoliko prilika. Dobro gledajte i budite spremni kako bi ih iskoristili. Napokon ćete nadvladati situaciju kaja vas je ograničavala.

Posao i finansije: Planeta Jupiter koja će tranzitirati vašim znakom čitave 2010 godine, doneće vam velike uspehe na polju karijere. Ostvarićete se u potpunosti i započeti neke poslove koje će vam u budućnosti predstavljati glavni izvor prihoda. Početak godine veoma je povoljan. Kraj januara, februar i mart, biće period kada ćete ostvariti mnoge planove, a ideje brzo i lako sprovesti u delo. Ukoliko se bavite politikom, nekim duhovnim pozivom ili radite za neku humanitarnu organizaciju, uspeh će biti još veći. Od aprila uslediće kraća stagnacija. Uspehe koje ste beležili u prethodnom periodu uticaće na vas malo opuštajuće. Kao da ste se prezasitili uspeha i uverili se da vi uvek možete ono što želite. Nemojte se previše opuštati, jer tokom proleća možete propustiti neke primamljive poslovne ponude. U julu ćete biti u nepovoljnomperiodu i izbegavajte konflikte sa kolegama ili predpostavljenima. Ukoliko se bavite nekim privatnim biznisom druga polovina godine biće veoma uspešna. Ukoliko nemate stalno zaposlenje u jednom od dva veoma povoljna perioda, a to su mart i oktobar, možete očekivati povoljne okolnosti i pronalaženje dobro plaćenog posla.
Finansijska situacija tokom 2010 godine biće odlična. Već početkom godine, tačnije od sredine januara, stići će prvi značajniji prihodi koji će vam uliti samopouzdanje i dadti krila za nove uspehe. U februaru i martu situacija će biti takotalase povoljna. Biće nekoliko manjih i većih novčanih dobitaka. U periodu izmetalasu 17 i 23 marta 2010 stići će jedan veći novčani dobitak, možda i neočekivano. Sledeći povoljan period je kraj juna i početak jula, a zatim i septembar, kao i prva polovina oktobra. Biće ovo veoma uspešna godina po pitanju finansija.Ljubav: Već će vam sam početak godine doneti brojna uzbuđenja. Slobodnim će Ribama osećaje uzburkati jedna osoba sa kojom bi zaista bilo lepo ostvariti duboku vezu. Pitanje je samo hoćete li tom "nekom posebnom" znati objasniti svoje emocije i želje, odnosno hoće li ih on ili ona shvatiti.
Za vas ne postoji sredina, i ako od druge strane ne dobijete ono što očekujete, potonućete u negativne misli. Neke biste stvari mogli i pogrešno protumačiti, pa će vas mučiti ljubomora. Kako god završila vaša romantična priča (a o tome ćete odlučivati samo vi), biće burno i žestoko.
Ribe u stalnim vezama suočiće se već u prvom delu godine sa određenim problemima u komunikaciji sa partnerom, ali to neće biti sukobi koji se ne bi mogli rešiti iskrenim razgovorom.
Pri tome ćete oboje morati pokazati tolerantnost i spremnost na povremene kompromise, a najveća opasnost bez ikakve sumnje vreba od loše komunikacije. Upravo zbog partnerove zatvorenosti i nevoljnosti da vam se otvori moglo bi se dogoditi da puknete u drugom delu godine, odnosno da optužite partnera za emocionalnu hladnoću (a možda čak i za neveru).
Ipak, izgledi su na vašoj strani i ako otkrijete da vas neki problem sve više muči – krenite hrabro u borbu sa njim.

Sex: U seksu pre svega tražite nežnost. Nevolite da radite partneru ono što mu neprija, ali isto i od njega tražite. Ove godine želećete da budete malo grublji i taktičniji. Težićete da doživite nešto novo i probavati razne seksualne varijante koje će vas dodatno stimulisati. Vaš partner će u početku biti pomalo iznenatalasen, ali sa druge strane dodatno uzbutalasen. Povoljni periodi u 2010 u kojima ćete osetiti veliku strast i snažnu požudu su februar i jun.

Zdravlje: Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju i da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog napora ili preteranog forsiranja moguće su prolazne glavobolje, povremene iritacije disajnih kanala, virusne infekcije i upale. Osetljivija Vam je desna strana tela. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 19. aprila do 07. maja, zatim od 09. do 23. septembra, kao i sredinom oktobra i u drugoj polovini decembra meseca.

Porodica:
Ove godine trudićete se da popravite odnose sa porodicom i užom familijom. Ukoliko imate braću ili sestre možete očekivati priličnu pomoć od njih. Pošto ste vezani za roditelje puno više nego što ste spremni da priznate, tokom cele godine gledaćete da im izatalasete u susret i provedete što više vremena sa njima. Sa decom nećete imati mnogo problema. Vaš onos sa njima biće na zavidnom nivou. Manji problemi mogući su jedino u komšijskim odnosima, ali to vas i vašu porodicu nećemnogo dotačinjati.

Saveti:
Partnerstvo je Vaša »dobitna kombinacija«. Važno je da imate dobro osmišljene planove, planete su Vam naklonjene i podstiču Vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima. Proširite svoje saznajne vidike i ulapšajte svoj odnos sa bližom okolinom. Sreća je na Vašoj strani – uživajte u svim životnim radostima koje Vam stoje na raspolaganju. Očekuje Vas iznenadni uspon u karijeri i novi srećni događaji u ljubavnom životu.

Sugestija:
Bolje se oblačite tokom zimskih meseci. Naopuštajte se u poslu kada budete beležili najveće uspehe. Budite pristupačniji prema partneru. Njegovo ponašanje u mnogome zavisi od vaših prethodnih postupaka.

 

Pogledajte kako se slažete sa ostalim znacima zodijaka

BIK RAK VAGA ŠKORPIJA LAV RIBE VODOLIJA OVAN BLIZANCI DEVICA JARAC STRELAC Horoskop

Pogledajte opis svih znakova zodijaka! Otkrijte koje osobine donosi Vaš znak...
 

facebook Live Bookmark MySpace Twitter

 
OVAN   |    BIK    |    BLIZANCI    |   RAK    |    LAV    |     DEVICA    |     VAGA    |    ŠKORPIJA    |    STRELAC   |    JARAC    |   VODOLIJA    |    RIBE
 

Copyright  © 2009   |   Dnevni Horoskop.in.rs   |   Sva prava zadržana.   |    Designed by Hosting-Drive   |   Uslovi korištenja   |   Korisnika Online   |   web stats posetilaca