Galerija pakla i raja Kviz Galerija pakla i raja Prijatelji Sajta Horoskop Horoskop
 
Subscribe

 

 

 

Dnevni Horoskop on Facebook

Limundo.com >> Baner 120x60 pretraga
 


Rak (23. juni - 23. juli)  godišnji horoskop za 2010.
Horoskopski znak RAK


2010. donosi vam poboljšanje u svim aspektima vašeg života. Morate pojednostaviti stvari kako bi postigli više. To će iznenaditi ljude oko vas. Nemojte biti samozatajni. Niko vas ne vidi i ne čuje. Budite čvrsti. Pokažite se. Imate šta. To je osnova kako bi uspeli i dokazali okolini da vredite. Ova je godina naročito pogodna da se promenite i potpuno upoznate sebe i svoje mogućnosti.

Posao: Pred vama je naporna godina. Tokom 2010 možete očekivati poslovne uspone i padove. Ukoliko ste zaposleni i bavite se građevinom, pravom, novinarstvom ili ekonomijom, godina će biti manje uspešna. Ako se bavite poljorivredom, zanatstvom, privatnim biznisom, možete očekivati uspešnu godinu. Ipak, kojim god poslom da se bavite, tokom aprila i maja ćete osetiti da situacija izmiče kontroli. Možete očekivati konfliktne situacije u radnom okruženju koje mogu kulminirati poslovnim gubicima i materijalnom štetom. Letnji meseci mogu biti znatno povoljniji, naričito ako se bavite nekim poslovima vezanim za internet, medije, ili telekomunikacije. Oktobar je veoma povoljan mesec za sve one koji poslovno sarađuju sa inostranstvom ili strancima. Ukoliko niste u radnom odnosu i očekujete da ćete se tokom 2010 godine konačno zaposliti ili započeti neki sopstveni biznis, očekivanja mogu biti realna. Prva tri meseca su dosta nepovoljna, šanse za novi posao biće minimalne, ali već od maja situacija kreće u vašu korist. Tokom leta ćete imati nekoliko poslovnih ponuda, a ona koja vam se učini najzanimljivojom će biti pravi pogodak. Najviše uspeha možete očekivati u poslovima koji su vezani za uslužnu delatnost i ugostiteljstvo. Ukoliko se odlučite da odputujete u inostranstvo i tamo započnete neki biznis, to može biti veoma isplativa varijanta. Naredna 2011 godina će vam biti veoma uspešna na polju karijere i očekuju vas veoma pozitivna iznenađenja. Spremite teren, jer to je bliska budućnost.
Godina će biti dosta povoljna na finansijskom planu. Ekonomska kriza neće u 2010 neće uticati na saldo vašeg bankovnog računa. Uticaj Marsa u znaku Lava, vašem prirodnom drugom polju finansija i materijalnih prihoda, odraziće se pozitivno na vas početkom godine. U martu će biti novčanih dobitaka iz više izvora, a tokom maja mogući su dobici i na igrama na sreću. Drugi deo godine je manje povoljan, izuzmemo li oktobar, kada možete očekivati popravljanje finansijske situacije. Krajem septembra izbegavajte novčane pozajmice i neulazite u neke rizične poslove, gde ishod zarade može biti neizvestan.

Ljubav: Početak 2010 godine na emotivnom planu biće buran period. Očekuju vas razna iskušenja. Ukoliko ste u vezi ili u braku, svađe su neminovne. Već duže vreme skupljate negativnu energiju u sebi i planirate da se obračunate sa svima koji nedele ista mišljenja kao i vi. Partner je prvi na spisku, pa će iz tog razloga vaši odnosi biti poljuljani. Morate imati više strpljenja i tolerancije, česte rasprave i svađe, prvenstveno se mogu negativno odraziti na vas. Tokom letnjih meseci, može se desiti da ćete biti podeljeni između posla, porodice i partnera. Partner može biti zahtevniji nego inače i zamerati vam da ga zapostavljate zbog poslovnih aktivnosti ili roditelja. Drugi deo godine je znatno povoljniji. Strasti će se stišati, a vi ćete biti dosta opušteniji. Septembar i oktobar donose mnoge užitke i pozitivnu atmosferu u vezi. Svi slobodni Rakovi imaće dosta problema da pronađu srodnu dušu i uđu u vezu za koju se može reći da je koliko toliko ozbiljna. Pozicija Plutona u znaku Jarca i napeti aspekti koje Pluton bude gradio sa ostalim sporim planetama tokom 2010 godine, odraziće se na vas dosta nepovoljno. Svoje potencijalne partner ili osobe koje konkurišu za ulazak u vezu sa vama, videćete možda pogrešnim očima. Delovaće vam da su suviše navalentni, svojeglavi ili možda suviše jaki za vas. Prva polovina godine po tom pitanju neće doneti ništa novo. Drastičnih promena neće biti. Bar ne do septembra, kada vas očekuje veoma zanimljiv period. Pozicija Venere i Marsa u znaku Škorpije odraziće se veoma pozitivno na vas. Imaćete više energije i volje za izlascima, zabavom, provodom. To će za posledicu imati jedno sasvim novo poznanstvo koje može prerasti u nešto više od prijateljstva tokom oktobra.

Sex:
Predstavnici ovog nežnog i suptilnog znaka neuživaju mnogo u seksu i može im biti neprijatno ukoliko njihov partner postane bestidan u zahtevima. Ova 2010 godina vam neće doneti nikakve drastične promene. Oni Rakovi koji za sebe mogu da kažu da su seksualno emancipovani biće aktivniji nego inače, i to u periodu između 15 septembra i 28 oktobra 2010 godine. Prva polovina godine takođe nije loša, ali napregnuti aspekti pojedinih planeta ukazuju da proleće, naročito april mesec, neće biti povoljan period za seksualne aktivnosti. U tom periodu može se desiti da ćete se boriti sa željom da ostvarite fizički kontak sa osobom koja je zauzeta i energiju usmeriti u pogrešnom pravcu.

Zdravlje:
Prvi deo godine doneće vam nekoliko blažih simptoma koji bi vas trebali naterati da malo više pažnje posvetite svom zdravlju. Ne radi se o ničem strašnom, ali shvatite da vam vaše telo signalizuje gde preterujete i poziva vas da se prilagodite njegovim zahtevima.
To se pre svega odnosi na stres, premalo vežbe i pogrešnu ishranu. Ako odlučite nastaviti po starom, mogli biste imati problema sa sistemom za varenje i bubrezima, a možda čak i sa srcem.
Drugi deo godine doneće vam svojevrsno olakšanje. Ako ste poslušali naš savet, do tada bi se telo već trebalo vratiti u normalan ritam. Ali ako uporno ustrajavate na lošim navikama, problemi će se vratiti. Nikakav vam horoskop ne može pomoći ako sebi ne želite pomoći sami!

Porodica: Na polju porodičnih odnosa i uopšte događanja u krugu porodice, 2010 godina neće biti mnogo povoljna. Uticaj planete Saturn u znaku Vage imaće za posledicu nerealno sagledavanje situacije u krugu porodice. Boravak u kući ili stanu predstavljaće vam kaznu. Kao da suviše tereta i negativne energije osećate dok boravite u svom domu. Krajem proleća i početkom leta tenzija u kući će porasti, a vaše strpljenje za ukućane biće sve manje. Pokušajte da se opustite i netražite im mane. Svaka provokacija u tom smislu može biti povod za raspravu i svađu. Drugi deo godine je dosta povoljniji, osim avgusta kada će vam neki potezi ukućana toliko smetati da odnosi mogu preći u netrpeljivost.

Saveti: Imajte više tolerancije prema ukućanima i neodgovarajte na svaku provokaciju. Provodite manje vremena u kući, a više napolju. Boravak u kući može se negativno odraziti na vaše psihičko, ali i fizičko stanje. Neulazite u rizične poslove u septembru. Ukoliko dobijete ponudu iz inostranstva za posao, prihvatite je oberučke. Očekuje vas uspeh u tom slučaju.

Sugestija: Važno je da postavite pravilna merila vrednosti i da sačuvate samopouzdanje. Nalazite se u prilici da u odreeđenim fazama ostvarite svoje veličanstvene snove, neke potajne želje ili velike ambicije. Jupiter - planeta »velike sreće«, pomaže uspešnu realizaciju ciljeva koje imate, naročito u periodu od kraja februara i od 27. marta. Najlepše zadovoljstvo i sreća Vas očekuju u krugu porodice i u odnosu sa voljenom osobom – sačuvajte svoje »najdragocenije bogatstvo«.
 

Pogledajte kako se slažete sa ostalim znacima zodijaka

BIK RAK VAGA ŠKORPIJA LAV RIBE VODOLIJA OVAN BLIZANCI DEVICA JARAC STRELAC Horoskop

Pogledajte opis svih znakova zodijaka! Otkrijte koje osobine donosi Vaš znak...
 

facebook Live Bookmark MySpace Twitter

 
OVAN   |    BIK    |    BLIZANCI    |   RAK    |    LAV    |     DEVICA    |     VAGA    |    ŠKORPIJA    |    STRELAC   |    JARAC    |   VODOLIJA    |    RIBE

 

Copyright  © 2009   |   Dnevni Horoskop.in.rs   |   Sva prava zadržana.   |    Designed by Hosting-Drive   |   Uslovi korištenja   |   Korisnika Online   |   web stats posetilaca