Galerija pakla i raja Kviz Galerija pakla i raja Prijatelji Sajta Horoskop Horoskop
 
Subscribe

 

 

 

 

Dnevni Horoskop on Facebook

Limundo.com >> Baner 120x60 pretraga
 


Lav (24. juli - 23. avgust)  godišnji horoskop za 2010.
Horoskopski znak LAV


Sve ono što držite u srcu moći ćete brzo ostvariti u 2010. godini. Vaša savest vodiće vas kod preispitivanja vaših želja i vrednosti. Uzmite stvari u svoje ruke. Imate srce. Recite svima jasno i glasno, neka vas čuju. Vaše vrednosti su dobre, i verujte u njih. Pomoći će vam da rešite neke naizgled nerešive situacije.

Posao i finansije: U 2010 godini obuzeće vas želja da unesete promene na poslovnom planu. Prosto ćete imati potrebu da kupujete, prodajete, gradite, planirate. Januar i februar neće doneti ništa novo, ali će se zato u martu i aprilu izdešavati veoma zanimljive promene. Ukoliko se bavite ugostiteljstvom ili nekim poslovima vezanim za nekretnine, dobićete zanimljivu poslovnu ponudu za rad u inostranstvu. Ukoliko se bavite zanatstvom, medicinom ili trgovinom, možete dobiti unapređenje i beležiti veće uspehe u radu. Ukoliko niste zaposleni očekujte da ćete se konačno zaposliti. Ponuda koju budete dobili biće bolja nego što ste očekivali. Svako zalaganje i trud u ovom periodu višestruko će se isplatiti. Sredina juna je takođe povoljan period. Pored finansijskih dobitaka koji će biti zasluga prethodno dobro obavljenih poslova, period je odličan za proširivanje posla i svođenje računa. Druga polovine godine neće doneti mnogo toga novog. Krajem septembra i početkom oktobra mogu se javiti određeni problemi u poslovnom okruženju. Saradnici će izraziti dozu ljubomore prema vama zbog uspešno obavljenih poslovnih zadataka. Nemojte obraćati previše pažnje na to i izbegavajte rasprave sa kolegama i predpostavljenima.
Finansijska situacija tokom 2010 godine će biti dosta promenljiva. Periodično ćete biti radosni zbog određenog priliva novca od nekih stvari koje baš i nisu zasluga uloženog rada, dok ćete sa druge strane u pojedinim periodima biti nezadovoljni kašnjenjem zarada oko kojih ste se svojski potrudili i uložili određene napore da biste ih stekli. Prva dva meseca 2010, jauar i februar neće biti mnogo povoljni. Biće nekih manjih dobitaka, ali ne i pravih prihoda. Plata može kasniti ili vam se može desiti da stigne i da je potrošite u istom danu. Proleće je dosta povoljnije, dok je leto odličan period za sve oblike materijalnih dobitaka. Tokom juna i jula stići će nekoliko ozbiljnijih dobitaka. Neki će biti zarađeni, a neki će stići mimo vaše volje. Vrlo je moguće da u ovoj godini dobijete neko nasledstvo koje neće biti male vrednosti. Sve u svemu letnji period će biti uspešan, a nešto novca moći će da se odvoji i sa strane. Krajem godine neočekujte mnogo. Imaćete prihode, ali će troškovi prevazići sva očekivanja, pa vam se može desiti da tokom novembra potrošite svu ušteđevinu i ostanete praznih džepova.

Ljubav: Početak godine biće veoma zanimljiv na emotivnom planu. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi ili braku izdešavaće se određene promene u vašem odnosu sa partnerom. Vaš partner će postati tolerantniji i razumniji, a vaš odnos stabilniji. Neki od vaših postupaka iz prethodne godine pozitivno su se odrazili na stav i razmišljanje vašeg partnera, pa ćete tokom ove godine imati njegovu potpunu podršku. Nemojte zloupotrebiti to već se potrudite da mu pokažete koliko vam je stalo do njega i produbite i ojačajte vaše odnose. Svi slobodni Lavovi mogu očekivati pozitivne promene tokom prolećnih meseci, naročito u martu. Osoba iz inostranstva ili iz drugog grada koju ste igrom slučaja upoznali kod prijatelja ili putem interneta okupiraće vaš razum i srce. Ukoliko se upustite u avanturu u tom periodu,vaš posao može trpeti. Tokom letnjih meseci kako slobodni, tako i zauzeti Lavovi mogu računati na povoljan period i mnogo zajedničkih izlazaka, druženja putovanja. Krajem jula očekuje vas jedno prelepo putovanje sa voljenom osobom sa kog možete poneti veoma lepe utiske i uspomene. Druga polovina godine je dosta povoljna ali ne kao prolećni i letnji meseci. U novembru može biti zanimljivih događaja koji će vas radovati. Decembar neće doneti ništa novo, ali ćete zadržati optimizam i želju da unapredite svoj emotivni život.

Sex: Ukoliko nemate partnera tokom 2010 godine nećete moći da se izborite sa udvaračima. Biće ovo veoma zanimljiva godina. Vaše strasti biće na vrhuncu, a želja za seksom sve jača. Ukoliko ste u vezi ili braku, vaša želja za ljubavnim zadovoljstvima kulminiraće do te mere, da ćete se pitati da li se vaš trud kojim pokušavate da motivišete partnera uopšte isplati. Njegova uspavanost i manjak seksualne energije može vas periodično izvodoto iz takta. Ukoliko se potrudite da stimulišete partnera na pravi način, zadovoljstvima nikada neće biti kraja. Uticaj planete Mars u vašem znaku odraziće se najviše za potrebu za intimnim kontaktom i ukoliko vam partner nebude pružio ono što zahtevate, neće čuditi ukoliko se upustite u neku novu avanturu. Vi niste tip osobe koja svakome može da se dopadne. Svesni ste svoje specifičnosti i posebnosti u nekom smislu. Volite da osvajate, ali ste srećniji kada ste osvojeni. Ukoliko nemate partnera ili smatrate da je vreme da promenite partnera, ova godina doneće vam nova pozitivna iskustva i možete očekivati da ćete biti osvojeni.

Zdravlje: Početak godine mogao bi vam doneti neke manje zdravstvene probleme (pre svega vezan uz sistem za varenje, a moguće su i glavobolje). Ipak to srećom neće biti ništa što bi vas trebalo izbezumiti.
Pripazite malo na stil života. Premalo kretanja i nezdrave navike mogle bi prilično naglo stići na naplatu. Telo nam uvek daje do znanja šta mu smeta i ako ga poslušamo izbeći ćemo neugodna iznenađenja.
Ova godina ne donosi vam neke posebno izazovne aspekte, ali to sve neće značiti ništa ako se zapustite prestanete brinuti za sebe. Preventivno posetite lekara i ne ignorišite upozorenja koje vam šalje vaš organizam!

Porodica: Mnogi porodični problemi biće rešeni u 2010 godini. Nesuglasice koje su bile prepreka ka otvorenoj i opuštenoj komunikaciji sa ukućanima su prošlost. Odnosi sa ukućanima ili bližim članovima porodice biće na zavidnom nivou tokom cele godine. Ukoliko imate decu, imaćete njihovu podršku i biće vam od velike pomoći oko ostvarivanja mnogih ciljeva tokom godine. Krajem aprila u domu se može podići tenzija, izbegavajte otvorene sukobe i rasprave. U oktobru je moguće preselenje ili renoviranje stana u kome živite. Šta god da se desi, bićete zadovoljni ishodom.

Saveti: Obratite pažnju na kvalitet hrane koju unosite u organizam. Izbegavajte voće i povrće koji su prskani pesticidima. U prvom delu godine pokušajte da štetide novac da bi u drugom delu mogli da uživate. Početkom godine višak energije usmerite na prave stvari i nemojte biti agresivni i bahati prema prijateljima i ukućanima. Ukoliko dobijete ponudu za radu inostranstvu, prihvatite je. Isplatiće se.

Sugestija: Pozitivni aspekti Neptuna i uticaj Jupitera u sedmom polju, u dužem vremenskom periodu deluju podsticajno, pred Vama je nova stvaralačka faza i sjajne mogućnosti koje ne treba propustiti. Važno je da sačuvate pozitivan impuls i orijentaciju – osetićete velike promene na svim životnim poljima. Zlatni rezultati, uspeh ili ostvarivanje predstavljaju Vašu osnovu orijetnaciju.

 

Pogledajte kako se slažete sa ostalim znacima zodijaka

BIK RAK VAGA ŠKORPIJA LAV RIBE VODOLIJA OVAN BLIZANCI DEVICA JARAC STRELAC Horoskop

Pogledajte opis svih znakova zodijaka! Otkrijte koje osobine donosi Vaš znak...
 

facebook Live Bookmark MySpace Twitter

 
OVAN   |    BIK    |    BLIZANCI    |   RAK    |    LAV    |     DEVICA    |     VAGA    |    ŠKORPIJA    |    STRELAC   |    JARAC    |   VODOLIJA    |    RIBE

 

Copyright  © 2009   |   Dnevni Horoskop.in.rs   |   Sva prava zadržana.   |    Designed by Hosting-Drive   |   Uslovi korištenja   |   Korisnika Online   |   web stats posetilaca