Galerija pakla i raja Kviz Galerija pakla i raja Prijatelji Sajta Horoskop Horoskop
 
Subscribe

 

 

 

Dnevni Horoskop on Facebook

Limundo.com >> Baner 120x60 pretraga
 


Jarac (22. decembar - 20. januar)  godišnji horoskop za 2010.
Horoskopski znak JARAC


2010. donosi jasne i vidljive rezultate koji će vam dopustiti da se probudite, i da pronađete u sebi snagu kako bi mogli dalje napredovati. Osećaćete potrebu za napredovanjem. Iz tog razloga dajte sve od sebe. Krenite tim putem. Ovo je savršeno vreme za vas. Zvezde su vam naklonjene, želite i možete sve što zamislite. Možete nadvladati svaku situaciju. Samo napred.

Posao: Na poslovnom planu situacija će se tokom 2010 godine malo zakomplikovati. Iako ćete imati dosta posla i obavljati ga sa velikim zadovoljstvom, poslovi mogu ići traljavo, a prepreke da se dođe do cilja biće sve veće. Ukoliko se bavite privatnim biznisom ili građevinom, možete očekivati napornu, ali na kraju uspešnu godinu. Ukoliko ste zaposleni u nekoj državnoj ustanovi ili se bavite nekim poslovima vezanim za nekretnine, godina ćebiti manje uspešna. Ukoliko budete dosledni i disciplinovani većina ciljeva može biti ostvarena bez obzira na žrtvovanje. Ako ste nezaposleni u ovoj godini neočekujte mnogo. I ako pronađete neki posao, kasnije se može ispostaviti da ideja nije bila baš najbolja. Sam početak godine, tačnije januar i februar biće dosta povoljni. Ali već od proleća situacija neće ići u vašu korist i mnogobrojni problemi imaće za posledicu gubitak samopouzdanja i volje da se određeni zacrtani ciljevi sprovedu u delo u nekom primerenom vremenskom roku. Drugi deo godine je povoljniji, septembar i oktobar doneće novu energiju za nove radne pobede.
Finansijska situacija će biti promenljiva tokom cele godine. Boravak planete Neptun u znaku Vodolije, vašem prirodnom drugom polju zarada i finansija, uticaće na vas dosta negativno. Skoro nikada nećete moći da kažete koliko novca imate na raspolaganju i situacija na polju finansija će biti dosta mutna. Neulazite u nikakve rizične poslove zbog kojih bi mogli da završite na sudu. Početak godine biće veoma povoljan za sticanje materijalnih sredstava i sve vrste novčanih dobitaka. U januaru ćete biti prezadovoljni svojim imovinskim i gotovinskim stanjem. U martu će se situacija promeniti. Ukoliko budete nepravilno raspoređivali troškove i ulagali novac na pogrešne stvari, u pomenutom periodu možete pasti u minus. Tokom letnjih meseci stanje će se blago popraviti, a tokom jeseni finansijska situacija će se potpuno stabilizovati. Novembarf je nepovoljan za bilo kakvu vrstu špekulacija i ulaganja, pa ukoliko budete želeli da zarađeni novac uložite u nešto korisno, sačekajte novu 2011 godinu.

Ljubav: Jarci u stalnim vezama uživaće u porodičnoj atmosferi. Na žalost, situacija će se ponešto promeniti sa dolaskom proleća: mogli bi se javiti problemi zbog vaše ili partnerove nestrpljivosti i neprilagodljivosti.
Zapamtite da ne postoji problem koji se ne bi mogao rešiti ako postoji dobra volja kod oba partnera. Odmah da napomenemo i da guranje spornih pitanja pod tepih nije rešavanje, nego zapravo gomilanje izvora sukoba. Nerešene frustracije pre ili kasnije probiće se na površinu, a sledeće godine jedan takav period mogao bi se dogoditi negde na leto.
Kulminacija i konačno vreme odluke – odnosno izbora između rešavanja problema ili daljeg produbljivanja sukoba – doći će u drugom delu godine. Vi ili vaš partner smatraćete da ste u podređenom položaju i da se vaše želje ne poštuju. Iskreno se nadamo da nećete dozvoliti da sukob naraste toliko da ga više ne biste mogli kontrolisati.
Slobodnim Jarcima se negde u prvom delu godine (odnosno sa buđenjem proleća) priprema nekoliko vrlo ugodnih iznenađenja. Sa obzirom da vam sledeća godina donosi nešto komplikovanije odnose, pripremite se za burnu vezu koja bi sa vremena na vreme mogla upasti u male krize.
Ipak, kraj godine doneće vam smirenje i odlične izglede za učvršćivanje veze!

Sex: Pre nego što pređete na stvar, vama je najvažnije da dobro upoznate partnera. Kada se to desi postajete nezasiti u svojim erotskim fantazijama. Ipak, 2010 godina nije povoljna za takvu vrstu pristupa. Ukoliko nemate ozbiljnu vezu ili niste u braku, moraćete brzo da reagujete pri svakom novom poznastvu. Motiva vam neće nedostajati, a potencija će biti na zavidnom nivou. Ukoliko pronađete odgovarajućeg partnera gledajte da sve obavite jednostavno i brzo. Svaki propust koji napravite može se negativno odraziti na vaš poljuljan libido. Ukoliko ste u vezi ili braku, od partnera ćete tražiti nemoguće. Nemojte mu zameriti ukoliko nebude uspeo da ispuni sve vaše zahteve.

Zdravlje:
Tokom 2010 godine određeni problemi mogu se javiti sa kičmom i zglobovima. Glavobolja će biti redovna i normalna pojava, pa ukoliko želite da ostanete zdravi, morate više pažnje posvetiti svom organizmu. Kao prvo, redovnije spavajte. Kao drugo manje se nervirajte. I kao treće posvetite se nekoj rekreaciji ili sportu. Maj i novembar su periodi kada bi više pažnje trebali da obratite na zdravlje i eventualno odete na lekarsku kontrolu.

Porodica: Svoju porodicu volite i cenite mnogo više nego što to pokazujete u javnosti. Zbog stalnih kritika na račun ukućana, obično ste prvi okrivljeni za bilo kakav nesporazum ili raspravu u domu. Da ne bi ste ispali najgori od svih, probajte da probleme koji se postav pred vas, rešite dogovorom i mirnim razgovorom, a ne raspravom i podizanjem tenzije u kući. U martu situacija u kući postaće zategnuta, osetićete da je prisutna određena doza nervoze kod svakog od ukućana, pa je savet da u tom periodu većinu vremena provodite izvan kuće. Ukoliko imate decu, krajem godine biće aktuelni neki problemi sa njima. Imaćete osećaj da nemaju dovoljno poštovanja prema vama i da se stvar izmiče kontroli. Nemojte stvari rešavati nasvoj način jer neće biti pravog efekta.

Saveti: Izbegavajte rasprave sa ukućanima. Posvetite više pažnje partneru i neizlažite ga kritikama. Posvetite više vremena svom izgledu i zdravlju. Ukoliko vam posao nekrene u željenom smeru, negubite živce i sačekajte bolji period.

Sugestija: Aspekti sa Saturnom podstiču Vas na naporno zalaganje i duhovno sazrevanje. Jupiter – planeta »velike sreće«, donosi pozitivan uticaj i različite privilegije koje vode ka velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od marta, maja i jula meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a novo iskustvo doprinosi Vašem unutrašnjem bogatstvu i sreći u zajednici.

 

Pogledajte kako se slažete sa ostalim znacima zodijaka

BIK RAK VAGA ŠKORPIJA LAV RIBE VODOLIJA OVAN BLIZANCI DEVICA JARAC STRELAC Horoskop

Pogledajte opis svih znakova zodijaka! Otkrijte koje osobine donosi Vaš znak...
 

facebook Live Bookmark MySpace Twitter

 
OVAN   |    BIK    |    BLIZANCI    |   RAK    |    LAV    |     DEVICA    |     VAGA    |    ŠKORPIJA    |    STRELAC   |    JARAC    |   VODOLIJA    |    RIBE

 

Copyright  © 2009   |   Dnevni Horoskop.in.rs   |   Sva prava zadržana.   |    Designed by Hosting-Drive   |   Uslovi korištenja   |   Korisnika Online   |   web stats posetilaca