Galerija pakla i raja Kviz Galerija pakla i raja Prijatelji Sajta Horoskop Horoskop
 
Subscribe

 

 

 

Dnevni Horoskop on Facebook

Limundo.com >> Baner 120x60 pretraga
 


Devica (24. avgust - 23. septembar)  godišnji horoskop za 2010.Horoskopski znak DEVICA
 

2010. godina donosi vam ponovno buđenje, oživljavanje. Kako ćete vaše ciljeve sada postaviti na razumnijim temeljima, moći ćete i biti precizniji i delotvorniji u akciji i poslovima. Doista osećate potrebu da vaše ciljeve realno sagledate kako bi mogli efikasnije napredovati. Nepotrebna je vaša želja da sve rešite odjednom i da svi problemi nestanu u trenu. Vratite se svojim ličnim ciljevima koji će vam pomoći da pokažete koliko vredite i u svojoj okolini.

Posao i finansije: Ukoliko ste planirali da u toku ove godine promenite posao ili unapredite sopstveni biznis, najbolji period za to je Februar 2010 godine. Sve do sredine marta imaćete podršku zvezda. Druga polovina maja je takođe povoljna, imaćete nekoliko ponuda za unapređenje biznis ili prelazak na drugo radno mesto. Tokom leta doći će do stagnacije, ali nebrinite, već na jesen vam se otvaraju novi vidici i bićete spremni za nove poslovne poduhvate. Od septembra sve kreće na bolje. Taj talas doobre energije potrajaće sve do kraja oktobra,pa se potrudite da ga iskoristite na pravi način. U zimskim mesecima nećete mnogo pažnje posvećivati poslovnim aktivnostima. Očekuje vas miran period bez značajnih događanja, ali će zato naredna 2011 godina biti veoma zanimljiva na polju karijere.
Situacija sa novcem biće dosta slična kao i prethodne godine. Besparica će biti česta pojava u vašem životu tokom 2010 godine. Finansijska ekonomska kriza koja se oseća u celom svetu, kao da je najviše uticala na vaše finansijsko stanje. Početak godine neće doneti ništa što bi trebalo da vas obraduje, osim što ćete u drugoj polovini januara imati jedan manji dobitak. To će biti zarađen novac, primićete platu ili naplatiti neki prethodno obavljen radni zadatak. Tokom marta i aprila situacija će se znatno popraviti. Imaćete nekoliko novčanih dobitaka u rasponu između 8 marta i 25 aprila 2010. Jul i avgust doneće besparicu i skoro minimalnu mogućnost da ostvarite kakve takve prihode. Neočajavajte, jer vas od druge polovine avgusta očekuje veoma povoljan period u kom ćete ostvariti velike uspehe na polju finansija. Rešiće te sve finansijske probleme, pokriti dugove i čak uštedeti novac. Pod zaštitom zvezda bićete sve do kraja oktobra. U novembru ćete biti izloženi velikim troškovima, pa ukoliko uspete da napravite dobru kalkulaciju u decembar ćete ući sa pozitivnom nulom.

Ljubav: Na emotivnom planu u 2010 godini doživećete ekspanziju. Koliko god je prošla godina bila loša i sumorna, ova će biti zanimljiva i uspešna. U drugoj polovini februara i prvoj polovini marta očekuju vas iznenađenja. Ukoliko nemate partnera u tom periodu srešćete osobu koja će vas opčiniti. Zaljubićete se prilično jako. Sudeći po rasporedu planeta u narednim godinama, ta veza bi mogla da opstane i preraste u nešto mnogo ozbiljnije. Ukoliko već imate partnera u tom periodu zračićete posebnom energijom i privlačiti pripadnike suprotnog pola. Pazite šta radite ukoliko neželite da razočarate partnera i naterate ga da počne da sumnja u vaše poverenje. Tokom leta bićete osetljiviji nego inače. Vaše emocije biće maksimalno istančane i osetićete svaki zagrljaj i poljubac partnera na poseban način. U prvoj polovini jula 2010 očekuje vas lepo zajedničko putovanje. Opustite se i iskoristite ovaj period na pravi način. Druga polovina godine neće biti toliko zanimljiva, ali ni dosadna. Krajem oktobra svi do tada slobodni predstavnici ovog znaka imaće priliku da se upuste u ozbiljnu vezu ili avanturu. Venera i Mars su na vašoj strani, prepustite se uživanju.

Sex: Bez obzira što je vaš znak simbol za čednost i nevinost, u shvatanju seksa ste nepredvidivi i oslobođeni svih predrasuda. Ova 2010 godina biće najbolji pokatzatelj pomenutih karakteristika. Vaši seksualni apetiti su u porastu, a želja da sa partnerom doživite vrhunac i ostvarite što više seksualnih maštarija je sve veća. Erotski filmovi i erotske priče mogu biti odlična inspiracija za kulminaciju vaše strasti i pohotnosti. Povoljni periodi za oživljavanje raznih seksualnih fantazija su februar i mart. Dok je jul, kada će vašim znakom tranzitirati Mars i Venera mesec u koome ćete doživeti najviše uzbuđenja i fizičkih intimnih kontakata. U avgustu izbegavajte kontakte sa osobama koje nedovoljno poznajete. Postoji odrđeni rizik da doživite manju neprijatnost. Kraj godine je povoljan za seksualne aktivnosti. U decembru ćete uživati kao nikada do sada.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje se popravlja, imaćete više energije za obavljanje svakodnevnih obaveza i lepše ćete se osećati. Početkom godine trebali bi ste da prekontrolišete krvni pritisak. Ne tako kvalitetna ishrana i manjak fizičkih aktivnosti u prethodnom periodu imali su za posledicu lošu cirkulaciju i nerauvnotežen rad srca. Prolećne i letnje mesece iskoristite za bavljenje rekreacijom, trčanje u prirodi, odlazak u teretanu. U maju određeni problemi mogu se javiti i sa žlezdama, pa nebi bilo na odmet da u tom periodu posetite endokrinologa ili zakažete jedan kompletan pregled. U letnjim mesecima bićete u dosta dobroj formi i zdravstvena situacija će biti na zavidnom nivou. Do kraja godine stanje se neće mnogo menjati, ali vodite računa o ishrani.

Porodica:
Situacija u porodičnom krugu neće biti sjajna. Rodbinski odnosi mogu biti poljuljani nekim materijalnim pitanjima. Ni ove godine nećete biti spremni na kompromise sa roditeljima, ali ni sa decom. Tokom aprila i maja mogući su zdravstveni problemi jednog od članova vaše porodice. Pokušajte da budete uz njega i na taj način izgladite prethodno poljuljane odnose. U drugoj polovini novembra vaše prirodno četvrto polje porodice i doma, biće pod udarom veoma jakih negativnih aspekata. Pokušajte da ne ulazite u rasprave sa ukućanima i budite tolerantniji prema njihovim zahtevima.

Saveti:
Budite razumniji i tolerantniji prema bližim članovima porodice. Ne očekujte od partnera nemoguće i ukoliko neuspe da ispuni sve vaše zahteve, ne uzimajte mu za zlo. Pravilnije i redovnije se hranite. Štedite novac, glavni krivac za loše finansijsko stanje ste upravo vi.

Sugestija:
Uživajte u lepoti promena i novih mogućnosti koje su pred Vama. Put do velikog uspeha i lične sreće nije lak, ali Vi se nalazite na korak do svojih ciljeva. Prisustvo Plutona u Vašem petom i Urana u sedmom polju, proširuje Vaš duh i spoznajne vidike, unosi kreativnu energiju i podstiče stvaralački impuls. Na sreću Jupiter Vas proteže u različitim pravcima, ali ljubav stvara ona najlepša čuda. Slobodno prihvatite različite izazove i prepustite se lepoti zajedničkog života.

 

Pogledajte kako se slažete sa ostalim znacima zodijaka

BIK RAK VAGA ŠKORPIJA LAV RIBE VODOLIJA OVAN BLIZANCI DEVICA JARAC STRELAC Horoskop

Pogledajte opis svih znakova zodijaka! Otkrijte koje osobine donosi Vaš znak...
 

facebook Live Bookmark MySpace Twitter

 
OVAN   |    BIK    |    BLIZANCI    |   RAK    |    LAV    |     DEVICA    |     VAGA    |    ŠKORPIJA    |    STRELAC   |    JARAC    |   VODOLIJA    |    RIBE

 

Copyright  © 2009   |   Dnevni Horoskop.in.rs   |   Sva prava zadržana.   |    Designed by Hosting-Drive   |   Uslovi korištenja   |   Korisnika Online   |   web stats posetilaca