Galerija pakla i raja Kviz Galerija pakla i raja Prijatelji Sajta Horoskop Horoskop
 
Subscribe

 

 

 

Dnevni Horoskop on Facebook

Limundo.com >> Baner 120x60 pretraga
 


Blizanci (22. maj - 22. juni)  godišnji horoskop za 2010.
Horoskopski znak BLIZANCI


2010. na neki će vas način probuditi iz vašeg sna i želje da se dokažete u svojoj okolini. Svoje mišljenje izražavate žestoko ali ste spokojni. Napokon ćete biti nagrađeni za protekli period. Oni koji nisu na vašoj strani neće se usuditi biti protiv vas, što vam daje samopouzdanje i veru da radite prave stvari.

Posao: Ukoliko ste zaposleni u 2010 godini sve poslove završavaćete sa zakašnjenjem. Potrudite se da na pravi način iskoristite prva tri meseca, januar, februar i prvu polovinu marta, jer je to odličan period za napredovanje u karijeri i poslovni prosperitet. April i maj su manje povoljni. Radno okruženje neće imati mnogo strljenja za vas, pa se mogu javiti nesuglasice sa kolegama ili poslovnim partnerima, naročito ukoliko se bavite građevinskim poslovima, trgovinom, nekretninama ili pravom. Nezaposleni blizanci će u ovoj godini pokušati da se oprobaju u mnogim poslovima. Godina nije povoljna za sve one koji uspeh i dobru zaradu budu tražili na polju marketinga, medija, obrazovanja ili u radu sa trgovinom tehničke robe. Ukoliko ste planirali da ove godine započnete sopstveni biznis, jun je pravo vreme da svoje zamisli sprovedete u delo. Tokom leta, tačnije od jula do sredine septembra, očekuju vas razne prepreke i iskušenja, ali ukoliko čvrsto budete stojali na zemlji i bili uporni u svojim namerama u oktobru ćete doživeti poslovnu ekspanziju i ispuniti zacrtane ciljeve. Decembar 2010 je manje povoljan period, pa nemate potrebe ulaziti u rizične poslove i poveravati neke poverljive informacije prijateljima ili nekome ko bi mogao to da zloupotrebi. Naredna 2011 godina će biti još bolja, dočekajte je spremni.
Vaše inače promenljivo finansijsko stanje, naročito će doći do izražaja tokom 2010 godine. Prihodi će biti dosta dobri, možete očekivati i nekoliko većih novčanih dobitaka. Ali s’obzirom na uloženi trud i napor da se do novca dođe, nemože se reći da ćete biti prezadovoljni. Nekontrolisano trošenje i neodgovoran pristup prema novcu, može se u pojedinim periodima dosta loše odraziti na vas. Prva polovina godine, naročito februar i mart, biće period sa učestalim dobicima. Novac će stizati sa više strana. Druga polovina godine je manje povoljna, nedostatak osećaja za trošenje novca može vas dovesti u situaciju da ostanete praznih dzepova. U julu i avgustu očekujte krizu. U tom periodu izbegavajte novčane pozajmice i podizanje kredita. Jesen će biti nešto povoljnija, pa ukoliko rešite da ove godine kupite automobil ili uplatite neko egzotično putovanje na kredit, onda bi to trebali da uradite sredinom oktobra 2010. Sredinom novembra neizlažite se rizicima i čuvajte se krađe.

Ljubav: Ukoliko ste u braku godina neće biti baš naročito zanimljiva. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, biće trzavica i svađa, a i rastanak može biti izvestan. Ukoliko ste slobodni 2010 će biti godina koju ćete pamtiti po opuštenom pristupu suprotnom polu, avanturama, flertu. Svi Blizanci koji su uveliko u bračnim vodama, već duže vreme imaju problema u odnosima sa bračnim partnerom. Problem je u pogrešnom stavu i nedostatku pravih emocija. Situacija će biti slična i ove godine. Prva tri meseca 2010 su relativno nepovoljni. Osetićete se rascepanim između posla, obaveza i porodice. Ukoliko želite da se situacija promeni, pokušajte da budete malo tolerantniji prema partneru i otvoreno mu recite šta vam smeta kod njega. Idealan period za to je prva polovina jula. Ukoliko uspete da se konsolidujete, ostatak godine može biti veoma prijatan i zanimljiv. U drugoj polovini jula možete očekivati zajedničko putovanje koje vam može veoma prijati. Svi slobodni Blizanci biće u potrazi za nečim posebnim. Izgledaće im da što više traže i očekuju, to još više žele nešto bolje i atraktivnije. Neka osoba iz poslovnog okruženja će vam tokom prolećnih meseci zadati prilično problema. Osetiće da je simpatišete i biće uvek daleko od vas jedan korak. Negubite strpljenje ukoliko želite da je osvojite. Kraj avgusta i početak septembra je idealan period za to. U decembru vas očekuju manje neprijatnosti, pa je bolje za vas da neobraćate pažnju šta je ko rekao za vas ili sa kim i o čemu razgovara vaš sadašnji ili budući potencijalni partner.

Sex: Vi ste osoba koja iznad svega ceni razum, ali će vas tokom 2010 godine u nekoliko navrata jake strasti i seksualni nagoni nadvladati. Pred drugima nećete pokazivati šta osećate, sve do juna kada će vas partner dovesti u situaciju da svoje emotivno stanje kažete na sav glas celom svetu. Ukoliko ste rođeni u prvoj dekadi (između 21 i 31 maja) postoji opasnost da vas snazno privuče osoba raspoložena za opasne igre. Izbegavajte afrodizijake jer mogu periodično ugroziti vaše zdravlje. Blizanci koji su u ozbiljnoj vezi ili braku osvežiće svoj ljubavni život posle letnjeg odmora. Periodi u kojima ćete biti seksualno aktivni su januar, maj, avgust i oktobar 2010 godine.

Zdravlje: Na polju zdravlja 2010 godina neće biti baš sjajna, ali ukoliko više pažnje posvetite vašem telu, neće biti ni ozbiljnijih problema. U februaru, kada stelijum planeta bude tranzitirao znakom Riba, vaše zdravstveno stanje neće biti baš najbolje. Imaćete osećaj da nemate dovoljno snage i energije za svakodnevne aktivnosti i bićete podložniji virusima i prehladama jer će vam imunitet biti u padu. Sredinom marta moguće su povrede udova, prstiju ili ramena. Izbegavajte kretanje po zaleđenim površinama, a ukoliko se bavite nekim sportom, budite na oprezu. Tokom leta, vaš organizam će biti u punoj snazi i ukoliko ste planirali da u 2010 godini krenete u teretanu ili se počnete baviti nekim drugim sportom ili rekreacijom, period je više nego povoljan za to. Krajem oktobra, imunitet će biti ponovo u padu. Mogući su problemi sa digestivnim traktom. U tom periodu pokušajte da se zdravo hranite i toplije oblačite.

Porodica: Više nego loša 2009 godina na porodičnom planu, konačno je prošla. Ulazite polako u povoljniji period, bez nekih većih trzavica i briga. Stanje u domu se popravlja, a odnosi sa ukućanima biće na višem nivou. Određenih problema i briga može biti sa decom ukoliko ih imate. Tranzit Saturna kroz znak Vage može se odraziti nepovoljno na odnose sa decom. Kao da nećete imati dovoljno razumevanja za njihove želje, planove, hirove. Teško će vam padati što morate da im se pravdate oko nekih neispunjenih obećanja. Tokom letnjih meseci naročito u avgustu i septembru situacija u porodičnom krugu neće biti dobra. Tenzija u domu će rasti, a vaši napori da održite glavnu reč u kući i rešite neke probleme neće uroditi plodom. Nemojte brinuti, jer će se situacija smiriti već u oktobru, a od novembra ulazite u puno mirniji i povoljniji period, uživaćete u krugu porodice i opušteno se osećati u domu.

Saveti: Neulazite u rasprave sa članovima porodice i imajte razumevanja za svoju ili tuđu decu. Ukoliko se bavite sportom ili čak volite neke od ekstremnih sportova, pazite se u martu. Moguće su povrede ekstremiteta. Pokušajte da izbacite crne misli iz glave kada je partner u pitanju. I nemojte biti grubi prema njemu. Izbegavajte duža putovanja tokom zimskih meseci, naročito prekookeanska.

Sugestija: Prisustvo Neptuna u devetom polju deluje podsticajno, proširuje Vaše saznajne vidike i ambicije. Jupiter – planeta »velike sreće«, donosi niz srećnih okolnosti i mogućnost promene. Ukoliko ste dovoljno mudri, novo saznanje i životno iskustvo obogaćuje Vašu ličnost i deluje dragoceno u svakom pogledu. Jupiter Vam donosi različite povlastice i dobre prilike u pravcu poslovnog i ličnog usavršavanja. 
 

Pogledajte kako se slažete sa ostalim znacima zodijaka

BIK RAK VAGA ŠKORPIJA LAV RIBE VODOLIJA OVAN BLIZANCI DEVICA JARAC STRELAC Horoskop

Pogledajte opis svih znakova zodijaka! Otkrijte koje osobine donosi Vaš znak...
 

facebook Live Bookmark MySpace Twitter

 
OVAN   |    BIK    |    BLIZANCI    |   RAK    |    LAV    |     DEVICA    |     VAGA    |    ŠKORPIJA    |    STRELAC   |    JARAC    |   VODOLIJA    |    RIBE

 

Copyright  © 2009   |   Dnevni Horoskop.in.rs   |   Sva prava zadržana.   |    Designed by Hosting-Drive   |   Uslovi korištenja   |   Korisnika Online   |   web stats posetilaca