Galerija pakla i raja Kviz Galerija pakla i raja Prijatelji Sajta Horoskop Horoskop
 
Subscribe

 

 

 

Dnevni Horoskop on Facebook

Limundo.com >> Baner 120x60 pretraga
 


Bik (21. april - 21. maj)
Horoskopski znak BIK


2010. je dobra godina za bikove, naročito što se tiče nastavka planova iz prethodne godine. Doradite svoju strategiju do savršenstva, pred vama su poslednji koraci do ispunjenja ciljeva. Moraćete više sarađivati sa ljudima iz svoje okoline. Verujte svom instinktu koji je realan.

Posao i finansije: 2010 godina će na poslovnom planu biti dosta uspešna. Ukoliko ste planirali da pokrenete sopstveni biznis, početak godine je idealan period za to. Pozicija Venere u Vodoliji u aspektu trigona sa Saturnom uticaće povoljno na sve započete poslove sredinom januara. U martu će situacija biti manje povoljna, izbegavajte ulaganja i započinjanje novih poslovnih poduhvata koji zahtevaju određeni rizik. Takođe, tokom druge polovine Marta, određeni napeti aspekti mogu prouzrokovati razočarenje oko nekih poslova vezanih za inostranstvo. Nemojte se previše oslanjati na poslovne partnere koji imaju vezu sa inostranstvom ili žive izvan granica zemlje. April i Maj su dosta povoljni i sve što započnete u ovom periodu može imati zapažene uspehe. Ukoliko ste tada planirali da u posao uđete sa nekim od rodbine ili članom porodice, dobro razmislite. Ukoliko se odlučite na takav korak, kasnije se može ispostaviti da vaš poslovni partner u rodbinskom srodstvu nerazmišlja kao i vi, a samim tim može doći do razmimoilaženja u poslovnim planovima. Tokom leta nećete biti naročito poslovno aktivni. Manjak posla ili želja za dužim odmorom imaće za posledicu manje radnog zalaganja, a više opuštanja i odmora u letnjim mesecima. Početak oktobra je period kada ćete dodatno biti motivisani da istrajete u zacrtanim ciljevima. To je odličan period za započinjanje novog posla ili uspeh na već postojećem. Ako budete spremni da se u potpunosti predate poslu i pokažete određenu dozu kreativnosti, napredak je neminivan. Kraj godine je umereno povoljan period. Ukoliko ste zaposleni u nekom kolektivu, nemojte stajati na stranu kolega i otvoreno napadati predpostavljene, jer vas rasprave takve vrste mogu dovesti u nezavidan položaj. U decembru će situacija u poslovnom okuženju biti dosta opuštenija i možete očekivati veće uspehe, naročito ako vam je profesija vezana za posao nastavnika, profesora, predavača, trgovinskog putnika, turističkog radnika ili neki posao koji je vezan za poslovanje sa inostranstvom.
U 2010 godini, imaćete veoma izraženu želju za trošenjem novca. Ukoliko se uhvatite za džep uvek kada vas zasvrbi, možete računati na veoma tešku godinu po pitanju finansijskog stanja. Gotovo da je izvesno da ćete podići neki kredit i tako se zadužiti na određeni vremenski period. Ukoliko baš morate da se zadužujete, gledajte da to bude na neki kraći vremenski period od najviše godinu dana. Kraj januara i februar je relativno povoljan period. Možete računati na učestale novčane dobitke. Mart je dosta lošiji, finansije kasne ili ih uopšte nema. Druga polovina aprila i maj donose poboljšanje, pa sve što zaradite probajte da prištedite za letnje mesece. Tranzitni Mars boraviće tokom proleća u Lavu,vašem prirodnom 4 polju doma i porodice. Mnogi od vas rešiće da srede ili renoviraju dom ili novac ulože u gradnju. Pazite kako raspolažete sa novcem, jer već od juna meseca situacija se može okrenuti protiv vas. Tek od druge polovine avgusta možete očekivati učestalije dobitke i stabilizaciju na polju finansija. U septembru možete očekivati da će vam neko vratiti dug ili ćete primiti regres. Tokom oktobra se može desiti da će vam velika količina novca proći kroz ruke, ali veće koristi nećete videti. Decembar je solidan, oko 20-og stiže dobitak.

Ljubav: Stagnacija i nezadovoljstvo na emotivnom planu tokom 2009 godine, zameniće optimizam, sreća i zadovoljstvo u 2010 godini. Imaćete više samopouzdanja i bićete dosta otvoreniji, neustručavajući se da jasno kažete ono što osećate i mislite. Tokom zimskih meseci neće biti znatnijih promena u vašem emotivnom životu. Sve će izgledati baš kao i do sada, pomalo dosadno, monotono. Februar je za nijansu povoljniji od januara, imaćete izraženiju želju da unesete neku promenu u svoj ljubavni život. Ipak prave promene i najzanimljivija dešavanja dogodiće se u drugoj polovini aprila, kada Venera planeta ljubavi bude boravila u vašem znaku i formirala dobar aspekt ka planeti Saturn, a ujedno i loš aspekt ka planeti Neptun. Svi slobodni Bikovi upoznaće veoma interesantnu osobu i zaljubiti se. Zauzeti će biti na prekretnici. Da li da ostanu u trenutnoj vezi i učvrste je, ili da pokušaju da sviju novo ljubavno gnezdo, sa osobom koja je otvoreno pokazala emocije prema njima. Bez obzira da li ste u prethodnom periodu bili sami ili zauzeti, kao i da li ste voljni da prevarite partnera, ovo je period u kom ćete definitivno biti zadovoljni. Vaš ljubavni život ponovo će dobiti smisao, a emocije će vam nalagati da se prepustite nežnosti gde sva čula uživaju. U zavisnosti od odluka koje donesete i postupaka koje načinite u tom peiriodu, zavisiće razvoj situacije i vaše emotivno stanje. Ukoliko ste u vezi i dogodi vam se da prevarite partnera, može vas gristi savest i proganjati osećaj kajanja jedno vreme. Početkom maja bićete u manje povoljnom periodu, može vam se javiti osećaj ljubomore ili osećaj niže vrednosti. Ukoliko neuspete da ubedite osobu do koje vam je stalo da ste pravi izbor za nju, neočajavajte. Situacija će se promeniti već sledećeg meseca. Tokom leta 2010 planete će vam biti veoma naklonjene. U julu vas očekuje romantično putovanje sa koga ćete poneti više nego dobre utiske. Tokom avgusta, dok tranzitni Mars i Venera budu prolazili kroz znak Vage, svi zauzeti Bikovi razmišljaće o nekom zajedničkom poslu koji bi mogli obavljati sa partnerom ili će razmišljati o tome kako bi partner mogao biti od velike pomoći kada je u pitanju unapređenje ili promena posla. Slobodni Bikovi u ovom periodu mogu očekivati neobičan sled događaja u poslovnoj sredini i flert sa nekom osobom iz radnog okruženja. Septembar će vam biti veoma povoljan i možete očekivati povoljan razvoj situacije, opuštanje i uživanje pored drage osobe. To će biti period bez naročitih dešavanja i trzavica, gde ćete se u potpunosti isključiti i prepustiti čulima zadovoljstva. Kraj jeseni i zima neće doneti ništa neočekivano. Biće to prilično miran period. Uživaćete u odmaranju, gledanju filmova, spremanju večere ili opuštajućoj šetnji sa partnerom.

Sex: U 2010 godini seks vam sigurno neće nedostajati. Vladar vašeg znaka, planeta Venera, uticaće u mnogome na vaš ljubavni i seksualni život tokom većeg dela godine, naročito na jesen dok zajedno sa Marsom bude tranzitirala znakom Škorpije. Ukoliko ste u vezi ili braku, očekujte da ćete doživeti veoma strastvene, ali ujedno i romantične trenutke sa partnerom. Javiće vam se obostrana želja da isprobate mnogo toga novog i učinite vaš seksualni život aktivnijim i zanimljivijim. Ukoliko nemate partnera, očekuje vas dosta zanimljiva godina. Bićete veoma aktivni, a prirodni seksualni nagoni učiniće vas poželjnim u očima suprotnog pola, zračićete jakom seksualnom energijom. Periodi u kojima ćete definitivno uživati i osetiti prave čari seksualnog zadovoljstva su Februar, Jul, Septembar i Okrobar 2010 godine. Periodi u kojima nećete biti baš zadovoljni su Mart, Avgust i Decembar.

Odnosi sa drugima: 2010. godina na neki način kraj je jednog ciklusa. Završite što imate kako bi 2011. mogli započeti nove stvari. Rešite i eliminišite sve što vas može sputavati u budućnosti. Pravo je vreme za to. Nemojte oklevati da idete do kraja. MORATE to uraditi. Naručito ako su finansije u pitanju. Ne donosite nikakve drastične odluke na ljubavnom planu pre aprila. Usporite malo i prepustite inicijativu drugoj strani. Vaš partner zna tačno šta želi, što će za vas biti velika prednost.

Zdravlje: Ove godine, bićete više skloni uživanju i leškarenju nego inače. To neće ići u prilog vašem zdravstvenom stanju i fizičkoj kondiciji. Potrudite se da tokom 2010 budete malo aktivniji i smanjite unos masne hrane. U martu se mogu javiti problemi sa donjim delom nogu, ali i sa urinarnim sistemom. Nepreterujte sa unosom tečnosti i izbegavajte duga stojanja u mestu. Sledeći nepovoljan period je početak avgusta. U tom periodu mogu se javiti problemi sa grlom i probavnim sistemom. Pored toga u zavisnosti od vašeg ličnog horoskopa izvesni su i drugi zdravstveni problemi. Izbegavajte hladna pića, kao i odlazak na plažu u tom razdoblju. Početkom oktobra mogu se javiti manji problemi sa genitalnim organima. Obratite više pažnje na higijenu i izbegavajte zadržavanje na hladnim mestima.

Porodica: Ove godine, bićete više skloni uživanju i leškarenju nego inače. To neće ići u prilog vašem zdravstvenom stanju i fizičkoj kondiciji. Potrudite se da tokom 2010 budete malo aktivniji i smanjite unos masne hrane. U martu se mogu javiti problemi sa donjim delom nogu, ali i sa urinarnim sistemom. Nepreterujte sa unosom tečnosti i izbegavajte duga stojanja u mestu. Sledeći nepovoljan period je početak avgusta. U tom periodu mogu se javiti problemi sa grlom i probavnim sistemom. Pored toga u zavisnosti od vašeg ličnog horoskopa izvesni su i drugi zdravstveni problemi. Izbegavajte hladna pića, kao i odlazak na plažu u tom razdoblju. Početkom oktobra mogu se javiti manji problemi sa genitalnim organima. Obratite više pažnje na higijenu i izbegavajte zadržavanje na hladnim mestima.

Saveti: Ne ulazite u svađe sa članovima porodice. Ukoliko im bude potrebna pomoć, izađite im u susret. Nepreterujte sa hranom i pićem, naročito ne sa hladnim u letnjim mesecima. Više se krećite i radite na poboljšanju kondicije. Boravite više na svežem vazduhu. Odmor iskoristite za odlazak na planinu. Obratite pažnju na troškove i neulazite u kredite.
 

Sugestija: Prisustvo Jupitera u Vašem desetom polju deluje kao dobar podsticaj za ličnim preispitivanjem i definisanjem prioriteta u različitim oblastima. Sagledajte sve »prednosti i nedostatke«, kako biste pravilno usmerili svoju kreativnu energiju. Očekuju Vas »zlatni rezultati« na različitim poljima, odsjaj unutrašnje sreće i zadovoljstva u harmoničnoj zajednici.

 

Pogledajte kako se slažete sa ostalim znacima zodijaka

BIK RAK VAGA ŠKORPIJA LAV RIBE VODOLIJA OVAN BLIZANCI DEVICA JARAC STRELAC Horoskop

Pogledajte opis svih znakova zodijaka! Otkrijte koje osobine donosi Vaš znak...
 

facebook Live Bookmark MySpace Twitter

 
OVAN   |    BIK    |    BLIZANCI    |   RAK    |    LAV    |     DEVICA    |     VAGA    |    ŠKORPIJA    |    STRELAC   |    JARAC    |   VODOLIJA    |    RIBE

 

Copyright 2009 © Dnevni Horoskop.in.rs   |   Sva prava zadržana.   |    Designed by Hosting-Drive   |   Uslovi korištenja   |   Korisnika Online   |   web stats posetilaca