Početna Kviz Bioritam Online Chat Horoskop Sanovnik
 
Subscribe

 

 

 

Dnevni Horoskop on Facebook

Limundo.com >> Baner 120x60 pretraga
 


DEPRESIJA

Depresija je snažna, nebožanska sila koja uništava sam dah radosti. Da li nam depresija na bilo koji način pomaže? Nikada. Ako padnete u depresiju, činite svoje probleme još gorim. Morate da nastojite da budete što je moguće veseliji. Ako možete da budete radosni, automatski će pola vaše duhovne groznice nestati.

Rec ite sebi: "Ako je rnoj izvor Bog apsolutni, beskrajna Svedost, onda ćujednog dana sigurno otići svom Izvoru. Tokom svog boravka na Zemlji sam, na nesreću, imao neka nezdrava i destruktivna iskustva. Sad morarn da ih se oslobodim. Moram da se koncentrišem samo na božanske stvari koje će me ispuniti, a ne na stvari koje su mi stajale na putu." Na taj način možete

svesno da spustite svetlost u svoj sistem, i vaša mračna soba depresije preobraziće se u prosvedjenu sobu.

Daću vam jedan primer. Ako ste diskvalifikovani u trci, šta ćete učiniti? Čekaćete naredni dan, i onda nastojati da postignete cilj. Ako prestanete da se trudite samo zato sto ste imali jedno nesrećno iskustvo, nikad nećete dostići cilj. Shodno tome, žalosno iskustvo ne može biti konačno iskustvo. Gledajmo na njega kao na oblak koji prolazi. Mudra osoba će uzeti nesretno iskustvo kao izazov, kao priliku da se suoči sa neprijatnom stvarnošću svojim veselim osmehom. Budala će proklinjati svoju sudbinu i proklinjati druge. Ona će osećati da se takve nesreće dešavaju samo njoj. Svako iskustvo u životu može biti značajno i od koristi ako ga prihvatimo na ispravan nacin.

Ako znate da ste progutali otrov de'presije, morate da uzmete protivotrov: radost. To možete učiniti tako što ćete se prisetiti kako ste nekada bili veseli i šta je radost učinila da vam pomogne.

 


 

  facebook Live Bookmark MySpace Twitter

Copyright  © 2009   |   Dnevni Horoskop.in.rs   |   Sva prava zadržana.   |    Designed by Hosting-Drive   |   Uslovi korištenja   |   Korisnika Online   |   web stats posetilaca